Restaurace

img01

Denní menu

img01

Víkendová  nabídka

img01

Jídelní lístek

img01

O restauraci



Denní menu


Menu    19.02. 2018  –  23.02. 2018



Pondělí  19.02. 2018

Zelňačka s klobásou

1)   Pečené uzené, bramborový knedlík, špenát

2)   Vepřový plátek zapečený šunkou a sýrem, vařené brambory


Úterý   20. 02. 2018

Uzená s kroupami

1)  Vepřové kostky dušené v kapustě, vařené brambory

2)  Kuřecí kousky s hlívou ústřičnou ve smetanové omáčce, rýže


 Středa   21. 02. 2018

 Brokolicový krém

1)  Pikantní hovězí nudličky s fazolemi, bramboráčky

2)  Špagety s kuřecími kousky , rajčaty a omáčkou sypané sýrem


Čtvrtek   22.02. 2018

Fazolová s klobásou

1)   Krůtí steak s dušenou zeleninou po provensálsku, opečené brambory

2)  Segedínský guláš, houskový knedlík


Pátek   23.02. 2018

Zvěřinová zelňačka

1)  Moravský vrabec, bramborové knedlíky, špenát

2)  Smažený květák, vařený brambor, tatarka




Víkendová nabídka


Termín:    24. 02. -  25. 02. 2018     

          

          Polévka:

  • Orlické kyselo


           Hlavní jídlo:

  • "Rokytnický talíř"- pečené vepřové výpečky a pečené uzené, houskový a karlovarský knedlík, červené zelí, špenát
  • Masové steačky s teplým houbovým salátkem
  • ( kuřecí, vepřové a hovězí svíčková)
  • Vepřová líčka na víně, bramborová kaše
  • Vepřový steak s restovanou červenou cibulkou, staročeské kroupeto
  • Pečená vepřová žebírka podávaná na prkénku, salát z kyselého zelí


      ............ochutnejte jídla ze zvěřiny


  • Zvěřinová zelňačka
  • Jelení steak na bylinkách
  • Jelení medajlonky se žampiony, brusinkami a červeným vínem
  • Daňčí hřbet, slaninová kroketa, špenátové pyré
  • Kýta z divočáka naložená v tymiánu a lanýžovém oleji, dýňové tortelli a omáčka z arónie (černý jeřáb)
  • Pečené zaječí stehno na černo, houskový knedlík
  • Jelení guláš, houskový knedlík (bramboráčky)
  • Jelení výpečky, bramborový knedlík, špenát

  

      V případě zájmu si rezervujte místo na tel. 494 595 296



Jídelní lístek


Vážení hosté,
každý den od 8.00 do 10.30 si navíc můžete vybrat z našeho snídaňového jídelního lístku.

Každý všední den od 10.00 do 14.00 nabízíme polední menu  (polévka  + hlavní jídlo).

Při plně obsazené restauraci, prosíme, respektujte delší čas pro přípravu jídel a nápojů.
Kuchyň zavírá vždy hodinu  před zavírací dobou restaurace.

Všechny ceny uvedeny s DPH.
Přijímáme platební karty VISA, MasterCard.
Stravenky nepřijímáme.

Jídlo vám rádi zabalíme i s sebou, poplatek za zabalení 10 Kč.

Dokument Jídelní lístek [ PDF, 338 kB]



O restauraci


Posedět si můžete ve stylové horské hospůdce, kde v zimních měsících jistě oceníte příjemné teplíčko z krbu, posedět můžete také v salonku se sbírkou loveckých trofejí.

Restaurace je otevřena PO - ČT a v NE od 10 do 20 hodin, v PÁ a SO od 10 do 21 hodin.

Nabízíme výběr denního menu, minutek z hovězího-,vepřového-,kuřecího masa, zvěřinu, těstoviny, poháry, sladké moučníky.

Točíme pivo Gambrinus, Plzeňský Prazdroj, tmavé pivo Kozel .

Naše restaurace je nekuřácká.

V létě nabízíme příjemné posezení na venkovní zahrádce.

Pension Rampušák v Rokytnici v Orlických horách hodnocení